Castanyeres

Ens agrada seguir les TRADICIONS.

Presentem grups de nines Castanyeres artesanals, amb les seves cadires de fusta o vímet. Disponibles en 2 versions, segons si es desvesteixen total o parcialment.
La primera versió es la que es pot desvestir totalment.
Amb robes de quadres gris i negre o en marró, típic del conegut mocador de fer farcells. Vestit de màniga llarga amb enagües o calça llarga, davantal brodat, cames símil mitges i peus de feltre negre. Cabells grisos amb monyo, mocador al cap i algunes amb còfia. Porten manteleta o bufanda. Amb ulls pintats i ulleres de metall i vidre acrílic. Ho complementa la cistelleta i l’estora de roba de sac amb brodat. Mides 48 a 68 cm. Es fan per encàrrec. Son peces artesanals molt elaborades i plenes de detalls. La més gran es l’àvia de la colla i ja té més de 18 anys. Es una peça única de col.lecció.

La segona versió son les Castanyeres que es desvesteixen parcialment. Low cost. (foto 1, 2, 4). Mides de 28 a 68 cm. Es pot treure la faldilla junt amb les enagües i el davantal. Amb robes de quadres marró o grisos. Els ulls de les petites son de botó amb ulleres de fusta i les grans tenen els ulls pintats i les ulleres de metall amb vidre acrílic. També porten monyo i mocador al cap. Hi ha una versió infantil, mida 28 cm. amb cabell recollit amb cua de cabell lateral (foto 3). Totes amb cucurutxo a la mà, de paper de diari per les castanyes. Són més lleugeres de confecció, per això son low cost, però amb tot l’encant de les Castanyeres més elaborades. La manteleta pel coll, la cistelleta de mà i l’estora són un pack opcional.

NOVETATS:
Nino MARIO CASTANYER de 37/38 cm. Low cost.  Es una versió en nen de la castanyera típica (foto 5, 6, 7). Porta una camisa de quadres marró (mocador de fer farcells) o en gris-negre, com les robes de les castanyeres. Pantaló fosc, armilla i botes de feltre i bufanda coordinada. Cabells grisos i mocador al cap. Porta un sac de castanyes. Pack opcional: un sac per seure i estora d’arpillera amb brodat. Fa molt bona parella amb nines castanyeres de mides de 28 a 48 cm.

GAT MARRAMEU. Company fidel de les castanyeres. Hi ha tres mides, de 18 a 28 cm. (foto 8, 9, 10). Color fosc i llaç al coll coordinat amb el color de la castanyera i un picarol. Porta saquet de castanyes penjat al braç. Complementen la decoració ideal de tardor per aparadors, escoles i raconets de casa.

CASTANYERA LILI. Es la reproducció de l’escena del cartell de la cançó de la Castanyera (foto 11). Mida 48 cm. Es desvesteix parcialment. Té cos de dona gran i cara jove, amb ulls pintats i ulleres de vidre acrílic i metall. Es un conjunt ideal per espais grans, amb tots els complements de les decoracions de tardor. Edició limitada. S’admeten reproduccions per encàrrec.

Nino PERE CARBONER de 37/38 cm. LOW COST. Es el proveïdor de carbó de les castanyeres (foto 12, 13, 14). Porta la típica camisa llarga i ampla dels treballadors d’oficis tradicionals, amb el canesú arrissat. Pantalons coordinats i botes de feltre. Cabells grisos i mocador de quadres de pagès de 4 nusos. Un gran sac de carbó l’acompanya. Pack opcional: estora d’arpillera brodada o suport per posició vertical de ninos o un sac per seure.

PACK OPCIONAL castanyeres. Complements per castanyeres (foto 15). Estora de roba de sac amb brodat, adaptada a la mida de la nina. Manteleta pel coll i cistelleta de mà per castanyes. En marró o gris-negre, coordinat amb la castanyera.

FOGONETS de carbó. (foto 16). Fogó metàl.lic de 15 i 17 cm. amb carbó interior, micro llums led (no piles) i paper-flama vermell. Amb reixa fixa superior per paella (opcional) o moniatos i una porta practicable de reixa davant. Es serveix amb bossa per guardar.

PAELLA MINI i ESPÀTULA. (foto16). Paella negre de ferro i espàtula inox, amb bossa. Estora adaptada a la mida del conjunt.

CARBASSES, 6 mides disponibles, de 30 a 60 cm. de circumferència (foto 17). Robes coordinades, molt decoratives. Adaptables també per seure les nines castanyeres de 3 mides.

BOLETS, conjunt de 2 varietats diferents i grup de 3 xampinyons mini sobre base de fusta de tronc. (foto 18). En rodó o allargat.

NINES FLOR DE TARDOR. Una altra opció per decoració son les nines-flor de tardor amb davantal (foto 19). Son detalls amb floreta de cara contenta i cabells grisos, de quadres marró o gris-negre. Acompanyen molt bé la safata de panellets i la taula de la castanyada. També en versió reduïda per penjar (foto 20) i mini, per solapa amb agulla o placa-imàn (foto 21).

Contacte telèfon o WhatsApp 620 275 964 per triar la teva i bona tardor !!!