Què faig?

La solitud del taller, la llum natural, la música, les robes boniques i la llibertat creativa són elements que m’acompanyen i em fan gaudir del procés de creació de les Nines de Drap.

Però hi ha un altre factor que multiplica el benestar, i és la presència d’amigues/alumnes que vénen a “treballar” amb mi al taller. Totes sabem que això no és treballar… que és com un joc. Un joc compartit i totes som conscients del petit luxe que representa a la nostra edat, poder jugar a nines.


TALLERS DE CONTINUÏTAT, són els que segueixen les amigues/alumnes durant tot el curs, des de després de l’estiu fins lestiu següent. Tenen el seu dia, les seves dues hores i la seva cadira. Fan les nines que van escollint, després d’un primer model molt senzill que serveix d’introducció. El material i la il·lusió l’han de portar elles, amb la resta jo les ajudo.


TALLERS MONOGRÀFICS INDIVIDUALS, són els que es fan durant un espai reduït de temps, no tot el curs. Potser un mes, o dos o un trimestre. La motivació és “fer un tastet” de les nines. Després ja decidiran. Comencem amb el model més senzill i es va avançant segons el temps de què es disposi i les preferències personals.